Arrangementen – watersport

Het Boothuys

Arrangementen – watersport

Groepsarrangementen

Opzoek naar een activiteit met grotere groep? Ook dan zit je bij het Boothuys goed! Wij verzorgen diverse groepsactiviteiten op en rondom het water. Voor- en achteraf geniet je natuurlijk van de smakelijke mogelijkheden op ons zonnige terras. Van bedrijfsuitje tot familiedag, bij het Boothuys ben je aan het juiste adres!


2-uur sloepvaren
Verken de Spiegelplas per sloep en geniet van de natuur, de zon en het gezelschap. Tijdens deze vaartocht bepaal je helemaal zelf de koers. Deze twee uur varen geven je genoeg tijd om alle mooie plekken van de plas te ontdekken.

Vanaf 15 personen
Vanaf 20 euro p.p
Alleen van ma t/m vr4-uur sloepvaren
Ontdek de Spiegelplas vanaf het water. Geniet aan boord van een drankje, de zon en het gezelschap. Tijdens deze vaartocht sta je zelf aan het roer. Deze vier uur varen geven je genoeg tijd om alle mooie plekken van de plas te verkennen en aan te leggen bij een van de vele eilandjes.

Vanaf 15 personen
Vanaf 20 euro p.p
Alleen van ma t/m vr6-uur sloep varen
Verken de Spiegelplas en Vecht per sloep. Vaar voorbij aan wuivende rietkragen, schilderachtige dorpjes en statige buitenplaatsen. Deze vaartocht geeft je de gelegenheid om kennis te maken met al het moois dat de omgeving je heeft te bieden. Deze 6 uur varen bieden genoeg tijd om de
Spiegelplas en de Vecht te ontdekken.

Vanaf 15 personen
Vanaf 20 euro p.p
Alleen van ma t/m vr2-uur SUP-varen
De Spiegelplas is uitermate geschikt om te ontdekken per SUP. Na een korte instructie ga je onder begeleiding het water op. Met een beetje focus en een goede balans is deze sport gemakkelijk te leren. Staand op je board geniet je van de stilte en de natuur.

Vanaf 15 personen
Vanaf 20 euro p.p
Alleen van ma t/m vr